Novinky
12.04.2020
Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer
Revoluční technologie sušení rukou
Tryskové bezdotykové vysoušeče rukou Jet Dryer jsme na trh uvedli v roce 2009 se snahou o zásadní revoluci ve zp...
číst celé
08.04.2020
7 faktů o drtiči kuchyňského odpadu
1. Čistá kuchyně
To je pro většinu uživatelů ten největší benefit, který drtič odpadů přináší. Bez drtiče se pochopitelně dá žít, ale jakm...
číst celé
08.04.2020
Drtiče kuchyňských zbytků a životní prostředí
V EU se ročně z recykluje pouhých 30% všech vyprodukovaných odpadů, 27% končí ve spalovnách, 25% se odváží na skládky a pouhých 17% se kompostuje. P...
číst celé
Přidejte se k nám
MY MISS BAKER
- Novinka
- Akce

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží2
- MY MISS BAKERna dotazbez DPH
Kompletní specifikace
zanechte nám na sebe prosím kontakt a
my Vám zašleme speciální nábídku pro Váš provoz.
My Miss Baker® je nejmenší dvouramenný stolní mixér na světě!
Elegantní dvouramenný mixér My Miss Baker® ztělesňuje nejlepší
technologii pro přípravu kynutých výrobků.
Je k dispozici ve více barvách, dokonale se hodí do každého
prostředí a díky svému ještě kompaktnějšímu designu se hodí
do všech kuchyní. My Miss Baker®, navržený s pevnou rychlostí
a snadnou obsluhou, s pevnou rychlostí 42 zdvihů/minutu, je
ideálním nástrojem pro přípravu základního těsta na chléb,
pizzu, focacciu, křehké těsto, viennoiseries.
Usnadňuje přístup k říši kynutých produktů a nabízí vynikající
výsledky při jakékoli přípravě. My Miss Baker® dokonale kombinuje
středně/vysoká hydratační těsta, a to až z 80 %.
Kapacita mouky: 0,3 - 1,8 kg
Kapacita hnětení: 0,5 - 3 kg
Objem nádoby: 10 l
Rozměry nádoby: ø 32 - v 18
Napětí: 230 V jednofázové
Výkon: 250 W
Rychlosti ramen: 42 zdvihů/min
Rozměry hnětacího stroje DxPxV (cm): 33x49x48
Rozměry včetně balení DxPxV (cm): 40x60x70
Hmotnost hnětacího stroje/hmotnost včetně balení: 28 Kg/39 kg
Výsuvná ramena: ANO
Vyjímatelná nádoba: NE
Kód: MY0323010
* Maximální hnětací kapacita se vztahuje na
poměr mouka/tekutina 1:0,6 a může se lišit podle receptury.
Minimální hnětací kapacita je přibližně 25% maximální kapacity.
U tuhých těst – méně než 55 % hydratace – jako jsou vaječné těstoviny
a droždí (kvasnice), pracuje maximálně s 1kg těsta.
Zboží zařazeno v kategoriích