PACOJET 2 je nová generace kuchyňských zařízení. Tento unikátní kulinářský přístroj slouží pro zpracování čerstvých nebo zmražených potravin, které seká, šlehá, emulguje nebo zpěňuje do nejjemnější konzistence v rozmezí teplot od -18°C až do -22°C. S PACOJETEM vytvoříte výjimečně jemnou a nadýchanou zmrzlinu, osvěžující sorbet, chutnou polévku, omáčku a mnoho dalšího.
Pacojet je dynamický, profesionální kuchyňský mixér, který zjednodušuje přípravu pokrmů vysoké gastronomie, přičemž šetří čas, práci a redukuje objem potravinového odpadu. Desetitisíce šéfkuchařů na celém světě se spoléhají na Pacojet při vytváření exkluzivních omáček, sorbetů a zmrzlin stlačením jednoho tlačítka.
Výhodou tohoto přístroje je možnost zpracování zmražených surovin bez nutnosti jejich předchozího rozmrazení. Suroviny si zachovají všechny přírodní intenzivní chutě, barvu i výživovou hodnotu. Výsledku je možno dosáhnout ve velmi krátkém čase, tak, aby bylo možné pokrm ihned servírovat.
Pacojet umožňuje přípravu v malém i větším množství. Jednu porci zpracuje za 20 vteřin, 1 litr (10 - 15 porcí) potom do čtyř minut.