Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 7:30 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.04.2020
Připravte se s předstihem na Nové časy
Připravte svoje provozy i zahrádky pro nové výzvy a venkovní prodejDovybavte se i zahrádky pro rychlou obsluhu a přímý prodejZáruka na Liebherr stroje... číst celé
12.04.2020
Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer
Revoluční technologie sušení rukou Tryskové bezdotykové vysoušeče rukou Jet Dryer jsme na trh uvedli v roce 2009 se snahou o zásadní revoluci ve zp... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Přidejte se k nám na facebooku

SOFTCOOKER Y09

SOFTCOOKER Y09 od italského výrobce SIRMAN. softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C potravin... celý popis
Dostupnost
do 3 dnů
23 571 Kč
19 480 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:atf_69060002
Kompletní specifikace

SOFTCOOKER Y09 od italského výrobce SIRMAN.

  • softcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60 - 95° C
  • potraviny, zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny
  • ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny
  • minimální váhový úbytek a bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou, zachování aroma, nízké energetické náklady
  • vysoká přesnost regulace teploty s tolerancí +/- 0,03° C 
  • IP X3 bezpečnostní ochrana nerezové konstrukce
  • může být použito v nádobách s max. hloubkou 16,5 cm
  • pracovní teplota 20 – 95 °C, oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě
  • ochrana vypne zařízení v případě nedostatku vody
  • bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí zařízení v případě přehřátí nebo přetížení
  • rukojeť z nerezové oceli umožňuje snadné přenášení
  • celokovová konstrukce

Funkce:

  • displej pro nastavení času a teploty
  • elektronické ovládání
  • pracovní teplota v rozsahu + 24 až + 99° C
  • ukazatel minimální a maximální hladiny vody
  • pojistka proti přehřátí a přepětí

Vakuové vaření (sous-vide cooking):

  • vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě
  • vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C.
  • se softcookerem je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.

Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.

Technické parametry

ParametrHodnota
napětí230 V
příkon2 000 W
rozměr (š.hl.v.)130 x 260 x 340 mm
váha4,5 kg
Zboží zařazeno v kategoriích

BLOG
Kontakt
Gastro Že-Ho servis
Pavel Horský
Po - Pa 7:30 - 17:00
Gastro Že-Ho 2019. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.