- Úvod
- VÝDEJ A UDRŽOVÁNÍ
- Holdomaty
- Holdomat Standard (bez teplotní sondy)
Holdomat Standard (bez teplotní sondy)

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Holdomat Standard (bez teplotní sondy)do 4 týdnů91 960 Kč76 000 Kč bez DPH
Holdomat s označením Standard bez teplotní sondy je ideální k udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření. Můžete v něm
i vařit při nízkých teplotách (např. přes noc), ale pouze při konstantní teplotě. To s sebou přináší úspory hned na několika frontách – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Kapacita tohoto Holdomatu je 3x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm).
Všeobecná charakteristika
1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě
Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.
2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc)
RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.
Modely a vybavení
- Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
- Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
- Teplota 20-120 °C.
- Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
- Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
- Elektronický číselný ovládací panel
- Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
- Odnímatelné držáky gastronádob
- Tepelná izolace dvojitého pláště
- Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
- Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
- Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V
Technické parametry
Model | RETIGO Hold-o-mat 1/1 |
---|---|
Kapacita | 3x1/1 GN, 65 mm nebo 2x1/1 GN, 100 mm |
Váha (kg) | 24 |
Rozměry (Š x V x H) [mm] | 415x343x675 |
Celkový příkon (kW) | 1 |
Napájení | 1N~/230 V/50-60 Hz |
Jištění ( A ) | 10 |
Teplota ( °C ) | 20 - 120 |