Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pa 7:30 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.04.2020
Připravte se s předstihem na Nové časy
Připravte svoje provozy i zahrádky pro nové výzvy a venkovní prodejDovybavte se i zahrádky pro rychlou obsluhu a přímý prodejZáruka na Liebherr stroje... číst celé
12.04.2020
Tryskové vysoušeče rukou Jet Dryer
Revoluční technologie sušení rukou Tryskové bezdotykové vysoušeče rukou Jet Dryer jsme na trh uvedli v roce 2009 se snahou o zásadní revoluci ve zp... číst celé
08.04.2020
7 faktů o drtiči kuchyňského odpadu
         1. Čistá kuchyně To je pro většinu uživatelů ten největší benefit, který drtič odpadů přináší. Bez drtiče se pochopitelně dá žít, ale jakm... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Přidejte se k nám na facebooku

Holdomat 2/3

Základní charakteristika 1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré te... celý popis
Dostupnost
do 14 dnů
84 688 Kč
69 990 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:ret_OB05-0001
Kompletní specifikace

Základní charakteristika

1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc) RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

Standardní vybavení

  • Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
  • Teplota 20-120 °C
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Elektronický číselný ovládací panel
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
  • Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V

Technické parametry

ModelHoldomat 2/3
Kapacita3 x GN2/3, 65 mm nebo 2 x GN2/3, 100 mm
Váha (kg)21
Rozměry (Š x V x H)415 x 343 x 515 mm
Celkový příkon1 kW
Napájení1N~/230 V/50-60 Hz
Jištění10 A
Teplota20 - 120 °C

 

BLOG
Kontakt
Gastro Že-Ho servis
Pavel Horský
Po - Pa 7:30 - 17:00
Gastro Že-Ho 2019. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.